Fri frakt till beställningar över 500 kronor!

Förlossningssmärta är en naturlig del av förlossningen men trots detta är det något de flesta som skall föda spänner sig för.

Smärtan beror på sammandragning av livmoderns släta muskel och uttöjning av bäckenbottens muskler och de yttre könsorganen. Smärtan är väldigt individuell och till den inverkar fysiologiska, anatomiska och psykologiska faktorer. Trots detta behöver ingen lida av outhärdlig smärta och till smärtlindring har utvecklats många olika metoder.

TENS-apparater för förlossning anses vara en av de säkraste, effektivaste och moderna metoderna som finns för att lindra smärta under förlossning.

Perfect MamaTENS apparat förlossningssmärtor blogg

Barnmorskor och läkare rekommenderar användning av Perfect MamaTENS för att lindra förlossningssmärta.

TENS-apparaten lindrar smärta genom varsam elektrisk stimulering och hjälper kroppen att frisätta endorfiner, kroppens naturliga smärtstillande ämne, samt att blockera smärtsignaler från att sändas till hjärnan. Miljontals kvinnor har i över 25 års tid använt TENS-apparater.

Perfect MamaTENS –apparaten erbjuder en säker, naturlig och läkemedelsfri smärtlindringsmetod för förlossningen. Apparaten är trygg för både modern och barnet och inga biverkningar har upptäckts i användandet av apparaten.

MamaTENS hjälper modern att hålla sig i rörelse under förlossningen, vilket i sin tur hjälper barnet att sjunka djupare ner i bäckenet och födelsekanalens öppning. Apparaten har förinställda program som lindrar smärta under alla skeden av förlossningen. Med den inbyggda boostknappen kan modern själv öka smärtlindringen under sammandragningarna.

Perfect MamaTENS -apparaten är perfekt för att lindra ryggvärk under de sista tre graviditetsveckorna. Den är även bra för exempelvis smärtlindring efter kejsarsnitt eller för att lindra smärta på grund av sprickor i mellangården.