Fri frakt till beställningar över 500 kronor!

Om du aldrig lidit av nagelsvamp har du säkert åtminstone hört om besväret. Nagelsvampen är känd för sitt fula utseende men ignorering av nagelsvamp kan, utöver det fula utseendet, leda till mer allvarliga problem.

Nagelsvampen i säg förorsakar ingen smärta vilket kan vara en av orsakerna att den ofta blir obehandlad. Nagelsvampen ses ofta endast som ett kosmetiskt besvär – som en gul nagel.

Utseendet av nagelsvampen kan med tiden bli sämre och medföra ytterligare problem. Nageln kan bli tjockare och deformerad vilket troligen med tiden förorsakar smärta i nageln. Skorna kan börja kännas smärtsamma att ha på och förmågan att gå kan försvåras i och med smärtan.

Nailit nagelsvamp behandling

Viktigt är att ta i beaktning att obehandlad nagelsvamp kan spridas till huden runt omkring. Då du använder strumpor och skor hela dagen är den varma, mörka och fuktiga miljön perfekt för svampinfektionen att blomma. Nagelsvampen kan lätt leda till fotsvamp dvs ett obekvämt tillstånd där huden runt omkring blir kliande, röd och sprucken. Obehandlad svampinfektion kan i värsta fall sprida sig till och med till könsorganen och förändras till ljumsksvamp.

Nagelsvampen är således inte endast ett ytligt besvär. Om du misstänker att du har nagelsvamp lönar det sig att besöka en läkarmottagning. Ofta kan problemet lösas med orala eller utvärtes läkemedel. Om infektionen inte sprider sig eller förorsakar smärta kan läkaren även rekommendera att endast följa upp hur den utvecklas.

Fastän nagelsvampen oftast inte försvinner av sig själv, blir den heller inte nödvändigtvis värre. I detta fall kan det räcka att endast förbättra utseendet på den svampskadade nageln.

Vår produktleverantör Tenscare Ltd har utvecklat en ny produkt i bekämpning mot nagelsvampens synliga besvär. Med Nailit-apparaten blir du för gott av med nagelsvampens synliga besvär. Nailit är en ny generation av laserenheter för att behandla nagelsvampens ytliga besvär hemma. Apparaten är lätt, säker och effektiv att använda.

Tenscare Nailit nagelsvamp behandling