Sommarkampanj 19.-25.7. Alla produkter -10%

ova plus endometrios och mensvärk tens apparat

750,00 kr

Till nätbutiken

Ova Plus
Lindring mot mensvärk och endometrios

Ova Plus erbjuder ett effektivt och naturligt sätt att lindra mensvärk och endometrios. Apparaten lindrar också sekundär menstruationssmärta som kan orsakas till exempel av myom eller bäckeninflammation. 

Ova Plus -apparaten är liten och diskret, endast 3,3 x 6,5 cm, och den är enkel att ta med sig. Du kan enkelt bära den under kläderna hela dagen och på detta sätt njuta av trygg, kontinuerlig och icke-medicinsk smärtlindring samtidigt som du lever ett normalt liv. Apparatens batteri är enkel att ladda med USB-kabel.   

APPARATENS FUNKTION

Apparaten skickar små elektriska impulser till kroppen via två elektroder som placeras på nedre buken. Stimuleringen hjälper musklerna kring livmodern att slappna av, vilket lindrar smärtan.

Det är medicinskt testat och bevisat att TENS-behandling med Ova Plus lindrar mensvärk mycket effektivt. Ova Plus orsakar inga biverkningar som till exempel trötthet eller illamående, så som många värkmediciner

Värklindring som orsakas av endometrios: endometrios behandlas ofta med antiinflammatoriska läkemedel eller p-piller som påverkar livmoderns aktivitet. Behandling med Ova Plus baserar sig på TENS-metoden; istället för att minska livmoderns aktivitet inverkar TENS-behandlingen på kroppens förmåga att motta och hanterna smärtsignaler. Kvinnor som lider av endometrios upplever att Ova Plus hjälper att lindra den värsta intensiteten av smärtan och förbättrar livskvaliteten

APPARATENS VIKTIGASTE EGENSKAPER

✅ icke-medicinsk smärtlindring
✅ noggrant testad 
✅ inga biverkningar
✅ lättanvänd
✅ trygg
✅ liten och lätt att ta med sig
✅ apparaten har ett laddningsbart batteri

FÖRPACKNINGENS INNEHÅLL

1 x Ova Plus -apparat (3,8 cm x 6,5 cm x 0,9 cm)
1 förpackning med 2 st självhäftande elektroder, 50 x 90 mm
1 x USB-laddkabel (X-OVAUSB)
1 x elektrodkabel (L-OVAPLUS)
1 x bälteshållare
1 x bruksanvisning
1 x förvaringspåse (färgen kan skilja sig från bilderna)