PFE WOMAN

”Jag är så tacksam för att jag fått testa produkten och kommer fortsätta använda den mycket framöver för att bibehålla mina starka muskler. Oftast ska man kanske backa när något låter för bra för att vara sant, men inte här.”
Göteborgsmamman testade Perfect PFE Woman för att stärka bäckenbottenmuskler, läs hennes recension här!

”Så på det stora hela är jag väldigt nöjd med produkten och tycker att den fyller sin funktion. Jag har fått en starkare bäckenbotten och redan märkt resultat i min vanliga träning.” I bloggen Maxarna tipsar Lina om Perfect PFE Woman.
Lina berättar om sina erfarenheter och åsikter efter att hon använt TENS-apparaten i sex veckor. Läs mera här!

”Denna borde faktiskt alla kvinnor ha. Speciellt vi som fått barn. Dagens bästa!”
Livsstilsbloggaren Linda Sofie Olsson provade Perfect PFE Woman och är nöjd. Läs mera här!

”Jag är nu uppe i snart max och jag känner faktiskt en otrolig skillnad. Svårt att beskriva exakta känslan men jag tycker det känns ’tightare’. Jag fick även ett ordentligt kvitto på att det fungerat när jag var på återbesök till gyn för undersökning. Hon tyckte det var en helt otrolig skillnad från att jag var där senast. Så fungerar – det gör den verkligen!”
Sanna Cygler har tränat bäckenbottenmusklerna i 9 veckor med hjälp av Perfect PFE Woman. Läs mera här!

En klar förbättring, säger Fanny Andersson Ericsson som medverkat i Unga Föräldrar på TV4 Play, efter att hon testat Perfect PFE Woman i 12 veckor. ”Det känns som det gjorde innan där nere nu, innan jag födde barn. Det här kommer jag att fortsätta med, superbra!”
Se Fannys instagram video här!