Sommarkampanj 19.-25.7. Alla produkter -10%

MYND-migränband – migrän

MYND-migränband erfarenheter

”Jag kan säga redan nu att jag märkte skillnad efter första användning. Vanligtvis brukar jag spy (flera gånger ja) och kraftigt illamående kvarstår hela dagen ut men idag slapp jag det. Jag tror att det är faktiskt att TENS migränband hjälpte mig idag och jag är så tacksam för det.”
Veronika testade MYND-migränband för behandling av migrän. Läs mera!

 

Amanda testade MYND-migränband.Amanda testade MYND-migränband.

”Jag är verkligen positivt överraskad! Jag känner att apparaten lindrar min huvudvärk och den satte stopp på ett migränanfall som jag kände var på väg i måndags. Så skönt att kunna behandla huvudvärk och migrän läkemedelsfritt, denna apparat är enkel att ha med sig, behandlingsprogram på 20 och 60 minuter samt det finns stegvis gradjustering 0-40. Jag rekommenderar migränbandet till alla som lider av huvudvärk eller migrän.”
Amanda testade MYND-migränband för behandling av migrän och huvudvärk. Läs mera!

 

Perfect PFE Woman – urininkontinens

erfarenheter Perfect PFE Woman göteborgsmamma”Jag är så tacksam för att jag fått testa produkten och kommer fortsätta använda den mycket framöver för att bibehålla mina starka muskler. Oftast ska man kanske backa när något låter för bra för att vara sant, men inte här.”
Göteborgsmamman testade Perfect PFE Woman för att stärka bäckenbottenmuskler, läs hennes recension här!

 

Erfarenheter Perfect PFE Woman apparat maxarna blog

”Så på det stora hela är jag väldigt nöjd med produkten och tycker att den fyller sin funktion. Jag har fått en starkare bäckenbotten och redan märkt resultat i min vanliga träning.” I bloggen Maxarna tipsar Lina om Perfect PFE Woman.
Lina berättar om sina erfarenheter och åsikter efter att hon använt TENS-apparaten i sex veckor. Läs mera här!

 

Erfarenheter Perfect PFE Woman apparat Sanna cygler

”Jag är nu uppe i snart max och jag känner faktiskt en otrolig skillnad. Svårt att beskriva exakta känslan men jag tycker det känns ’tightare’. Jag fick även ett ordentligt kvitto på att det fungerat när jag var på återbesök till gyn för undersökning. Hon tyckte det var en helt otrolig skillnad från att jag var där senast. Så fungerar – det gör den verkligen!”
Sanna Cygler har tränat bäckenbottenmusklerna i 9 veckor med hjälp av Perfect PFE Woman. Läs mera här!

 

”Denna borde faktiskt alla kvinnor ha. Speciellt vi som fått barn. Dagens bästa!”
Livsstilsbloggaren Linda Sofie Olsson provade Perfect PFE Woman och är nöjd. Läs mera här!

 

”Efter att ha fått barn så är det välkänt att man blir lite slappare där nere. Man kommer att behöva gå igång med bäckenbottenträning. När jag fick reda på att TensCare hade en maskin som kunde hjälpa till på traven så blev jag väldigt intresserad.”
Se Jamina Roberts video och hör hennes tankar om Perfect PFE Women! 

 

En klar förbättring, säger Fanny Andersson Ericsson som medverkat i Unga Föräldrar på TV4 Play, efter att hon testat Perfect PFE Woman i 12 veckor. ”Det känns som det gjorde innan där nere nu, innan jag födde barn. Det här kommer jag att fortsätta med, superbra!”
Se Fannys instagram video här!

 

Perfect MamaTENS – förlossning

”När min förlossning startade och mina värkar kom igång så hade jag turen och lyxen att ta med den här apparaten från TensCare.”
Se Jamina Roberts video och hör hennes tankar om Perfect MamaTENS!