PFE Woman

”Så på det stora hela är jag väldigt nöjd med produkten och tycker att den fyller sin funktion. Jag har fått en starkare bäckenbotten och redan märkt resultat i min vanliga träning.” I bloggen Maxarna tipsar Lina om Perfect PFE Woman. Lina berättar om sina erfarenheter och åsikter efter att hon använt TENS- apparaten i sex veckor. Läs mera!

”Denna borde faktiskt alla kvinnor ha. Speciellt vi som fått barn. Dagens bästa!” Livsstilsbloggaren Linda Sofie Olsson provade Perfect TENS PFE och är nöjd. Läs mera här!

Den populära bloggaren Göteborgsmamman testar Perfect PFE Woman, följ hennes resa till starkare bäckenbottenmuskler r!

”Jag har svårt att veta exakt hur jag ska träna upp dessa muskler själv och att veta om jag gör rätt, så denna apparat är jättebra för mig.” Sanna Cygler tränar bäckenbottenmusklerna med hjälp av Perfect PFE Woman, läs mera här!

”Detta är ett viktigt moment för kvinnor att träna. Tränar man hela kroppen ofta och mycket så är ju detta en annan muskelgrupp som är än mer viktig” skriver Linda Sofie Olsson i sin blogg om att träna bäckenbottenmuskler. Läs mera!

”Jag ska vara ärlig – jag har aldrig gjort en knipövning i hela mitt liv” skriver Bitter Blondin i sin blogg. Hon kommer att testa TENS-apparaten Perfect PFE Woman och utvärdera. Läs mera!