Sommarkampanj 19.-25.7. Alla produkter -10%

Nordic Medgroup är ett solvent familjeföretag grundat år 2011 och specialiserad på import och försäljning av medicinska apparater. Vår avsikt är att erbjuda kunder alternativ för att äta läkemedel och på detta sätt förbättra våra kunders livskvalitet. Vårt företag fungerar som importör för branschens ledande europeiska tillverkare av apparater och vi importerar produkter från TENSCAREVALLEY ELECTRONICS och KESSEL MEDINTIM. Alla våra produkter är CE-märkta och vårt sortiment är noga utvald och följer våra kvalitetsstandarder. Vi kan garantera våra produkters tillförlitlighet och vi erbjuder alla produkter 2 års garanti. Våra apparater tillämpar sig även för professionellt bruk inom hälso- och sjukvården.

Vår e-handelslösning sköts av Svea Ekonomi, som övervakas av Finansinspektionen och den är certifierad för PCI-DSS Level 1. Det betyder att den erbjuder högsta möjliga säkerhet för våra kunder.

Våra kunders välmående är av högsta prioritet för oss och vår svenskspråkiga kundsupport svarar gärna på alla frågor både på svenska och finska. Du kan kontakta vår kundservice info@tenscare.se 

Du når även vår personal via e-post förnamn@nordicmedgroup.com.

Henri Lahti – Verkställande direktör
Erica Andersson – Kundsupport
Mats Axelsson – Kundsupport
Henni Pirilä – Marknadsföringsansvarig
Maria Ek – Eventkoordinator
Emilia Wennerström – Lageransvarig
Lena Karlsson – Ekonomi och administration