OM VÅRA PRODUKTER

EMS/TENS-apparaterna i vårt sortiment är av hög kvalitet och noggrant testade. Vår leverantör TensCare Ltd är Europas ledande tillverkare av TENS-apparater och de har varit verksamma inom området i över 30 år. Vi har fått mycket positiv feedback om våra produkter från såväl vårdpersonal som från konsumenter.

Vårt företag verkar som exklusiv importör och distributör av TensCare Ltd-produkter i Sverige, Norge och Finland. Vår kundtjänst finns tillgänglig för alla frågor som rör driften av apparaterna.

KONTAKTA OSS!

Om du är sjukvårdspersonal, återförsäljare eller på annat sätt intresserad av att samarbeta med oss ​​kan du kontakta oss via kontaktformuläret. Vi svarar på din kontaktförfrågan via e-post samma eller senast nästa vardag.

Vi berättar gärna mer om våra produkter eller kan hålla presentationer om produkter av intresse.

Om du är intresserad av att beställa våra produkter som företag och för en större kvantitet kan du be oss om en offert. Du kan även beställa via vårt bifogade kontaktformulär.

KONTAKT / BESTÄLLNINGSFORMULÄR

Du kan välja ett eller flera av alternativen.

Här kan du berätta mer i detalj vad ditt ärende gäller. Om du gör en beställning anger du innehållet i din beställning här.

(Lämna detta tomt om du inte gör en beställning)

(Lämna detta tomt om du inte gör en beställning)

OM OSS

Vi är ett solvent familjeföretag grundat år 2011 och specialiserad på import och försäljning av medicinska apparater. Vi säljer våra produkter både direkt till konsumenter och till vårdpersonal som sjukgymnaster och sjukhus.

Vi värdesätter att vi tillsammans med vårdpersonal får vara med och förbättra människors livskvalitet och välbefinnande. För oss är förstklassig kundservice viktigt och vi strävar efter att stötta våra kunder med alla frågor de kan ha, både före och efter köpbeslutet.

Vår avsikt är att erbjuda hjälp till olika besvär, alternativ till att äta läkemedel och på detta sätt, kunna förbättra livskvaliteten. Med våra apparater behandlar du enkelt och effektivt åkommor som urininkontinens, migrän, nagelsvamp, förlossningsvärkar eller led- och muskelvärk.

FÖRETAGSFÖRSÄLJNING / SAMARBETSFÖRSLAG

Erica Andersson
erica@nordicmedgroup.com