1290,00kr

Till nätbutiken

Perfect PFE Woman

Förstärkning av bäckenbottenmuskler och behandling av urininkontinens

Lindrar bäckensmärta genom att träna och förstärka bäckenbottenmusklerna.

Apparaten har fyra program för träning av bäckenbottenmusklerna och dessutom ett program för att lindra bäckensmärta.

TENS-apparaten Perfect PFE Woman förhindrar inte bara urinläckage utan minskar också mängden läckande urin. De flesta kvinnor märker en märkbar skillnad redan efter tre veckor. Läs användarerfarenheter om apparatens funktioner och effektivitet här.

BESKRIVNING
Åldrande behöver inte leda till urininkontinens och det ska inte heller anses vara nödvändigt efter förlossning. Det är fullt möjligt att behandla urininkontinens istället för att hantera symtomen med olika skydd.

Perfect PFE Woman för stimulering av bäckenbotten är ett tryggt, läkemedelsfritt och icke-kirurgiskt behandlingsalternativ. Med hjälp av den kan kvinnor bli av med skydd och återgå till en normal livsstil.

Perfect PFE Woman är enkel att använda. De digitala knapparna och fyra kliniskt testade förinställda programmen ger en hållbar lösning på inkontinensproblem.

Den vaginala elektroden aktiverar musklerna genom mild stimulering. Detta tränar bäckenbottenmusklerna och hjälper dig att få kontroll över dessa muskler. 

Kliniskt testade program:
Särskilda program för att behandla ansträngnings-, trängnings- och blandinkontinens och ett program för att bibehålla muskelstyrkan. Apparaten har också ett separat smärtprogram för att lindra kronisk bäckensmärta orsakad av vulvodyni, symfussmärta eller interstitiell cystit. Apparaten medföljs av en Liberty Loop elektrod med en biofeedback-enhet som hjälper att utföra muskelträning i bäckenbotten.

Rekommenderad behandling:
 Perfect PFE kombinerat med träning av bäckenbottenmusklerna stärker och tonar bäckenet, vilket minskar inkontinensproblemen (urininkontinens).
Behandlingen tar bara 20 minuter per dag, så du kan enkelt inkludera behandlingen i dina dagliga rutiner – samtidigt som du ser på tv, läser i sängen eller bara kopplar av.
Det rekommenderas att fortsätta behandlingen i 12 veckor, men många kvinnor har fått goda resultat redan efter 3–4 veckor.
– Efter behandlingsperioden ska TONE-programmet användas i 20 minuter en gång i veckan för att bibehålla styrkan i bäckenbottenmusklerna.

Perfect PFE apparaten kan också användas med en analelektrod för behandling av urininkontinens hos män eller avföringsinkontinens (kontakta oss för mer information).

Perfect PFE apparatens viktigaste egenskaper:
– Enkla kontroller och en diskret elektrod som är lätt att använda
– Fyra förinställda program för olika behov
– Mild och behaglig stimulans, noggrann regleringen av impulserna
– Apparaten stängs av efter 20 minuter för att undvika överansträngning av bäckenbotten
– Apparaten medföljs av en specialtillverkad elektrod som är enkel att använda

Perfect PFE lämpar sig för behandling av tre olika typer av inkontinens:
– Ansträngningsinkontinens innebär att det sker urinläckage när man hostar, nyser, anstränger sig eller vid plötsliga rörelser. Detta drabbar speciellt kvinnor och beror på att blåshalsen och de övriga mekanismerna för att hålla urinen i blåsan inte fungerar.
Vid trängningsinkontinens lider patienten av en överaktiv blåsa. Personen kan uppleva ett plötsligt och trängande behov att gå på toaletten, men lyckas inte alltid hålla sig tillräckligt länge eller måste gå så ofta att det blir ett problem.
Blandinkontinens är en blandning av ansträngnings- och trängningsinkontinens.

Nyttan med att använda Perfect PFE:
– Läkemedelsfri behandling utan biverkningar.
– Trygg och enkel att använda.
– Färdiga program för olika behov.
– Kan användas hemma när det passar dig bäst.
– Kan utesluta behovet av kirurgiska ingrepp.
– Kan öka njutning vid samlag genom att stärka bäckenbotten.

Läs följande varningar noggrant innan du använder apparaten:
– Det kan finnas flera orsaker för inkontinens. Typen av inkontinens och dess orsak bör diagnostiseras före användning av Perfect PFE.
– Användning av Perfect PFE rekommenderas inte om du har urinvägsinfektion eller hudirritation i underlivet.
– Laktta särskild försiktighet om känselsinnet i underlivet inte fungerar normalt.
– Om du har livmoderframfall eller om det gör ont att lägga in elektroden ska du tala med din läkare innan du använder apparaten.

OBS!
– Du kan använda apparaten normalt också under menstruation, men det är eventuellt inte lika behagligt som vanligt.
– För upprätthållande av fuktbalansen i slidan rekommenderar vi att använda Premeno® Duo -vagitorier tillsammans med Perfect PFE Woman under de första behandlingsveckorna.
– Beställ även Vaginal elektrod i guld, ifall du har nickelallergi.

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER
Perfect PFE Woman-apparat för stimulering av bäckenbotten
1 x elektrodkabel (L-CPT)
1 x Liberty Loop vaginal elektrod (X-VPL)
2 x 1,5 V alkaliska AA-batterier (B-AA)
svenskspråkig bruksanvisning
skyddspåse

Vi rekommenderar användning av Go Gel glidmedel tillsammans med Perfect PFE Woman.