Perfect PFE kvinnors urininkontinens och förstärkning av bäckenbottenmuskler

1190,00kr

Till nätbutiken

Perfect PFE Woman
För att stärka bäckenbottenmuskler och behandla urininkontinens

Perfect PFE Woman ett tryggt, läkemedelsfritt och icke-kirurgiskt behandlingsalternativ för urininkontinens via stimulering av bäckenbotten.

Varken åldrande eller förlossning behöver leda till urininkontinens. Det är idag fullt möjligt att behandla urinläckage istället för att bara hantera symptomen med olika skydd. Med hjälp av apparaten Perfect PFE Woman tränas bäckenbottenmuskler mycket effektivt och snabbt. Vilket leder till minskade inkontinensbesvär.

TENS-apparaten Perfect PFE Woman förhindrar inte bara urinläckage utan minskar också mängden läckande urin. Redan efter tre veckor upplever de flesta kvinnor en märkbar skillnad.

Perfect PFE kan användas för att stärka bäckenbottenmusklerna även om du inte lider av urinläckage. Starka bäckenbottenmuskler minskar risken för inkontinens, livmoderframfall och har stor betydelse för det sexuella samlivet.

Bäckenbotten bär upp de inre organen, bland annat livmoder, urinblåsa och ändtarm, och hjälper till att hålla tätt kring urinrör och ändtarm. En graviditet är påfrestande för bäckenbottenmusklerna och de blir både uttänjda och försvagade. Det är därför viktigt att träna bäckenbottenmusklerna efter förlossningen. Perfect PFE Woman är det perfekta hjälpmedlet för detta.

Läs användares erfarenheter om bäckenbottenträning och apparatens funktioner och effektivitet här.

NYTTAN MED ATT ANVÄNDA APPARATEN

✅ Läkemedelsfri behandling utan biverkningar.
✅ Trygg och enkel att använda.
✅ Färdiga program för olika behov.
✅ Kan användas hemma när det passar dig bäst.
✅ Kan utesluta behovet av kirurgiska ingrepp.
✅ Kan öka njutning vid samlag genom att stärka bäckenbotten.

PRODUKTBESKRIVNING

Perfect PFE Woman (Pelvic Floor Exerciser) är ett tryggt, läkemedelsfritt och icke-kirurgiskt behandlingsalternativ för urininkontinens via stimuleraring av bäckenbotten. Med hjälp av den kan kvinnor bli av med urinläckage, slippa skydd och återgå till en normal livsstil.

Perfect PFE Woman är enkel att använda. Apparaten för bäckenbottenträning har fyra program som tränar bäckenbottenmusklerna. Det finns även ett program för att lindra bäckensmärta.

Den vaginala elektroden aktiverar musklerna genom mild stimulering. Stimulering tränar bäckenbottenmusklerna och hjälper dig återfå kontroll över dessa muskler.

Den har särskilda program som behandlar ansträngningsinkontinens, trängningsinkontinens och blandinkontinens, samt ett program för att bibehålla muskelstyrkan. Apparaten för bäckenbottenträning har också ett separat smärtprogram för att lindra kronisk bäckensmärta orsakad av vulvodyni, symfussmärta eller interstitiell cystit. Till apparaten följer det med en Liberty Loop-elektrod med en biofeedbackenhet som hjälper till att träna muskulaturen i bäckenbotten.

REKOMMENDERAD BEHANDLING 

Perfect PFE i kombination med träning av bäckenbottenmusklerna stärker och tonar bäckenet, vilket minskar urinläckage och inkontinensproblemen (urininkontinens).
– Behandlingen tar bara 20 minuter per dag, så du kan enkelt inkludera bäckenbottenträning i dina dagliga rutiner – när du ser på tv, läser i sängen eller bara kopplar av.
Det rekommenderas att fortsätta behandlingen i 12 veckor, men många kvinnor upplever goda resultat redan efter 3–4 veckor.
– Efter behandlingsperioden ska TONE-programmet användas i 20 minuter en gång i veckan för att bibehålla styrkan i bäckenbottenmusklerna.

APPARATENS VIKTIGASTE EGENSKAPER 

✅ Diskret apparat som är lätt att använda
✅ Enkla kontroller
✅ Fyra förinställda program för olika behov
✅ Mild och behaglig stimulans, med noggrann regleringen av impulserna
✅ Apparaten stängs av efter 20 minuter för att undvika överansträngning av bäckenbotten
✅ Apparaten har en specialtillverkad elektrod som följer med och som är enkel att använda

Perfect PFE lämpar sig för behandling av tre olika typer av inkontinens:
– Ansträngningsinkontinens – vilket innebär att det sker urinläckage när personen hostar, nyser, anstränger sig eller vid plötsliga rörelser. Det drabbar speciellt kvinnor och beror på att blåshalsen och de övriga mekanismerna för att hålla urinen i blåsan inte fungerar.
– Trängningsinkontinens – vilket innebär att patienten lider av en överaktiv blåsa. Personen kan uppleva ett plötsligt och trängande behov av att gå på toaletten, men lyckas inte alltid hålla sig tillräckligt länge eller måste gå så ofta att det blir ett problem.
– Blandinkontinens – vilket är en blandning av ansträngningsinkontinens och trängningsinkontinens.

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER

Perfect PFE Woman-apparat för bäckenbottenträning och stimulering av bäckenbotten
1 x elektrodkabel (L-CPT)
1 x Liberty Loop vaginal elektrod (X-VPL)
2 x 1,5 V alkaliska AA-batterier (B-AA)
Bruksanvisning på svenska
Skyddspåse

OBS!

Läs följande varningar noggrant innan du använder apparaten:

– Det kan finnas flera orsaker för inkontinens. Typen av inkontinens och dess orsak bör diagnostiseras innan Perfect PFE används.
– Användning av Perfect PFE bäckenbottentränare rekommenderas inte om du har urinvägsinfektion eller hudirritation i underlivet.
– Iaktta särskild försiktighet om känseln i underlivet inte fungerar normalt.
– Om du har livmoderframfall eller om det gör ont att föra in elektroden bör du tala med din läkare innan du använder apparaten för bäckenbottenträning.

Du kan använda apparaten för bäckenbottenträning normalt även under menstruation, men det kan eventuellt upplevas mindre behagligt.

Om du har nickelallergi finns det att beställa Vaginal elektrod i guld, som inte innehåller nickel.

Vi rekommenderar användning av Go Gel glidmedel och Premeno® Duo -fuktivande vagitorier tillsammans med Perfect PFE Woman.