Perfect PFE Woman bäckenbottentränaren är ett tryggt, läkemedelsfritt och icke-kirurgiskt behandlingsalternativ för urinläckage via stimulering av bäckenbotten.

Varken åldrande eller förlossning behöver leda till urininkontinens. Det är idag fullt möjligt att behandla urinläckage istället för att bara hantera symptomen med olika skydd. Med hjälp av bäckenbottentränaren kan kvinnor bli av med urinläckage, slippa skydd och återgå till en normal livsstil.

Bäckenbotten bär upp de inre organen, bland annat livmoder, urinblåsa och ändtarm, och hjälper till att hålla tätt kring urinrör och ändtarm. En graviditet är påfrestande för bäckenbottenmusklerna och de blir både uttänjda och försvagade. Det är därför viktigt att träna bäckenbottenmusklerna efter förlossningen. Perfect PFE Woman är det perfekta hjälpmedlet för detta.

FÖRDELAR MED ANVÄNDNING AV BÄCKENBOTTENTRÄNARE

✅ en effektiv och trygg behandlingsform
✅ minskar mängden urin som läcker
✅ läkemedelsfri behandling utan biverkningar
✅ både TENS-behandling och EMS-behandling
✅ trygg och enkel att använda
✅ kan utesluta behovet av kirurgiska ingrepp
✅ kan förbättra sexuellt umgänge
✅ färdiga program för olika behov
✅ kan användas hemma när det passar dig bäst
✅ behandlingsform som rekommenderas av sjukgymnaster

https://www.youtube.com/watch?v=DHJ8k0YOZWU

ANVÄNDNING AV BÄCKENBOTTENTRÄNARE

Perfect PFE Woman är lätt att använda. Dess digitala knappar och fem kliniskt testade förinställda program ger en långvarig lösning för behandling av urininkontinens och lindring av bäckenvärk. Perfect PFE Woman har både TENS-behandling och EMS-behandling.

Du kan använda Perfect PFE Woman för bäckenbottenträning, även om du inte lider av inkontinens. Ett starkt bäckenbotten förhindrar urinläckage och förbättrar njutningen i det sexuella samlivet.

Perfect PFE Woman levereras med en Liberty Loop -elektrod vars biofeedback-indikator hjälper dig att utföra knipövningar. Perfect PFE Woman aktiverar musklerna genom mild stimulering som överförs genom vaginalelektroden, som övar bäckenbottenmusklerna och hjälper användaren att få kontroll över dessa muskler.

BEHANDLINGSPROGRAMMEN

1. STRES – ansträngningsinkontinens
2. URGE – trängningsinkontinens
3. MIXED – blandurininkontinens
4. TONE – förstärkning av bäckenbottenmusklerna
5. PAIN – behandling av kronisk smärta i bäckenet

ANVISNING FÖR ATT STÄRKA BÄCKENBOTTENMUSKLERNA

Perfect PFE Woman används en gång i dagen. Behandlingen tar endast 20 minuter per dag, så du kan enkelt inkludera den i dina dagliga rutiner. Du kan samtidigt se på tv, läsa i sängen eller bara koppla av. Behandlingen rekommenderas att fortsättas i 12 veckor.

Efter behandlingsperioden på 12 veckor, kan du fortsätta med TONE-programmet, som användas i 20 minuter en gång i veckan. På detta sätt bibehålls styrkan i bäckenbottenmusklerna. Många kvinnor får goda resultat och känner märkbar skillnad redan efter tre veckor.

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER

Perfect PFE Woman -bäckenbottentränare
1 x elektrodkabel
1 x Liberty Loop -vaginalelektrod
2 x 1,5 V alkaliska AA-batterier
svenskspråkig bruksanvisning
förvaringspåse

KUNDRECESIONER

⭐⭐⭐⭐⭐
”Jag är så tacksam för att jag fått testa produkten och kommer fortsätta använda den mycket framöver för att bibehålla mina starka muskler. Oftast ska man kanske backa när något låter för bra för att vara sant, men inte här.” -Malin

⭐⭐⭐⭐⭐
”Så på det stora hela är jag väldigt nöjd med produkten och tycker att den fyller sin funktion. Jag har fått en starkare bäckenbotten och redan märkt resultat i min vanliga träning.” -Lina

⭐⭐⭐⭐⭐
”Denna borde faktiskt alla kvinnor ha. Speciellt vi som fått barn. Dagens bästa!” -Linda

⭐⭐⭐⭐⭐
”Det känns som det gjorde innan där nere nu, innan jag födde barn. Det här kommer jag att fortsätta med, superbra!”  -Fanny

Flera kundrecesioner

NOTERA

Tillsammans med bäckenbottentränaren Perfect PFE Woman rekommenderar vi att du använder Go Gel -glidmedel och Premeno Duo -fuktgivande vagitorier.

Till rengöring av vaginalelektroden rekommenderar vi antibakteriella rengöringsdukar.

Har du nickelallergi? Beställ då en vaginalelektrod i guld som är nickelfri.