Vad är en TENS-apparat?

TENS-apparater är apparater avsedda för smärtlindring som fungerar med TENS-teknologi, det vill säga transkutan nervstimulering. Apparaten lindrar smärta genom att hjälpa kroppen att frigöra endorfiner, det vill säga naturliga smärtstillande medel, och genom att blockera passagen av smärtsignaler till hjärnan. De självhäftande elektroderna skickar små elektriska impulser genom huden och stimulerar nerverna i närområdet och lindrar smärta effektivt och utan medicinering – hemma.

TENS-apparater är läkemedelsfria, säkra och vetenskapligt bevisade att vara effektiva för smärtlindring. Den här artikeln hjälper dig att hitta den mest lämpliga TENS-apparaten för dig.

Lider du av muskelvärk, ledvärk eller nervsmärta?

Perfect TENS -smärtlindaren är den bästa TENS-apparaten för dig om du letar efter en apparat för att lindra muskel-, led- eller nervsmärtor.

Tack vare dess mångsidighet är Perfect TENS den bästa TENS-apparaten för att lindra olika smärttillstånd. Apparaten är utrustad med åtta färdiga program och manuella inställningar. Apparaten har även ett massageprogram.

Perfect TENS kan användas för att behandla till exempel:

✔️ spänd nacke
✔️ ont i nacke, axlar och rygg
✔️ axelsmärtor
✔️ ischiassmärta och ryggskott
✔️ ont i knät
✔️ ont i höfter och bäcken
✔️ smärtor i ansiktet
✔️ artros och ledgångsreumatism
✔️ smärtor av osteoporos
✔️ nervsmärta
✔️ fibromyalgi

Läs våra kunders upplevelser om Perfect TENS >>

890.00 kr


Lev livet fullt ut utan att låta smärta hålla dig tillbaka. Med Perfect TENS smärtlindrare, som använder avancerad TENS-teknologi, kan du nu effektivt hantera smärta i nacke, axlar, rygg, knän och mycket mer. Denna revolutionerande enhet är din biljett till en smärtfri vardag, utan behov av läkemedel.

🚚 Fri frakt
2 års garanti

Har du endometrios eller lider du av svår mensvärk?

Om du lider av smärta som beror på endometrios, har svår menssmärta eller sekundär menssmärta är Ova Plus -smärtlindraren det bästa alternativet för dig. 

Apparaten har fyra olika program för behandling av smärta från endometrios och mensvärk. Du kan enkelt bära den under kläderna hela dagen och på detta sätt njuta av trygg, kontinuerlig och icke-medicinsk smärtlindring samtidigt som du lever ett normal vardag. 

I medicinska tester har det bevisats att TENS-behandling som ges med Ova Plus lindrar mensvärk mycket effektivt. TENS-apparaten minskar muskelspasmer orsakade av minskad blodcirkulation. 

Läs våra kunders upplevelser om Ova Plus >>

950.00 kr


Bevisligen effektiv hjälp för lindring av mensvärk och värk som orsakas av endometrios. Lindrar smärta med hjälp av TENS-teknologi. Apparaten har 4 färdiga program och är mycket kompakt.

🚚 Fri frakt
2 års garanti

Letar du efter lindring för behandling eller förebyggande av migrän?

Om du letar efter en TENS-apparat för migrän och huvudvärk, rekommenderar vi MYND-migränband. Med migränbandet kan också migränattacker förebyggas.

MYND-migränband är lämplig för behandling av många olika typer av migrän och även för behandling av kronisk migrän.

Apparaten har två program. Program 1 lämpar sig för migränanfall och lindring av huvudvärk under en migränattack. Program 2 är avsedd för att förebygga migrän. Med 20 minuters daglig användning är det möjligt att effektivt förebygga migränattacker.

Migränband kan användas som enda behandling mot migrän eller kombineras med andra behandlingar. Med regelbunden användning av MYND-migränband är det möjligt att till och med helt utesluta behovet av medicinering.

Läs våra kunders erfarenheter om MYND-migränband >>

1990.00 kr


Migränbandet är bevisligen effektiv och säker hjälp för behandling och förebyggande av migrän och huvudvärk. Lindrar smärta med hjälp av TENS-teknologi. Fungerar med ett uppladdningsbart batteri.

🚚 Fri frakt
2 års garanti

Har du en idrottsskada, vill du påskynda din återhämtning från idrottsprestation eller unna dig en avslappnande massage?

Sports TENS -smärtlindraren är då den bästa TENS-apparaten, speciellt för dig som idrottar mycket. Apparaten lämpar sig även för användning inom sjukvård. 

Med Sports TENS kan du behandla ömma muskler från träning och påskynda återhämtningen. Sport TENS har både EMS-program, TENS-program och massageprogram. TENS-programmen kan lindra smärta som orsakas av till exempel skador eller för mycket träning.

TENS-smärtprogrammen lämpar också för att lindra alla typer av muskel-, led- och nervsmärtor i hela kroppen. 

EMS-programmen lämpar sig bland annat för muskelrehabilitering och toning av kroppen. De lena massageprogrammen slappnar av och minskar stress. 

Tack vare apparatens effektivitet och mångsidighet lämpar sig Sports TENS även för användning inom sjukvård. Apparaten har mer än 20 olika färdiga program för olika behov, samt möjlighet att justera programmen manuellt.

 

1890.00 kr


En effektiv och mångsidig apparat för smärtlindring, rehabilitering av idrottsskador samt massage. Apparaten lindrar smärta med hjälp av TENS-teknologi och rehabiliterar och aktiverar muskler med hjälp av EMS-teknologi. Apparaten har dessutom ett avslappnande massageprogram. Lämplig för både professionell- och hemmabruk.

🚚 Fri frakt
2 års garanti

Letar du efter en TENS-apparat för graviditet och förlossning?

Perfect MamaTENS -smärtlindraren är den bästa TENS-apparaten för att lindra graviditet och förlossningsvärk.

Perfect MamaTENS erbjuder ett säkert och effektivt sätt att lindra graviditets- och förlossningsvärk samt ryggsmärtor efter graviditeten. Den är ett läkemedelsfritt alternativ och därför säker att använda för både mamma och barn. Med effektiv smärtlindring hjälper TENS-apparaten mamman att hålla sig i rörelse och på fötterna under förlossningen.

Perfect MamaTENS är lätt att använda och ger den födande kvinnan möjlighet att kontrollera sin egen smärtlindring. Apparaten har 3 förinställda program för olika stadier av förlossningen. Dessutom har apparaten en BOOST-knapp, som underlättar sammandragningarna och ger den födande kvinnan möjlighet att kontrollera sin egen smärtlindring.

Läs våra kunders upplevelser om Perfect MamaTENS >>

899.00 kr


Ett säkert och effektivt sätt att lindra graviditets- och förlossningssmärtor samt ryggvärk efter graviditeten. Lindrar smärta med hjälp av TENS-teknologi. Rekommenderas av barnmorskor!

🚚 Fri frakt
2 års garanti

Eller är du mer intresserad av
bäckenbottentränare dvs EMS-apparater?

1650.00 kr


Välkommen till nästa nivå av kvinnlig hälsa och välbefinnande med Perfect PFE Woman, en banbrytande lösning designad för att stärka din bäckenbotten, återta kontrollen och förbättra livskvaliteten. Med den senaste EMS-teknologin vid din sida, är det dags att säga adjö till urininkontinens och välkomna ett liv fyllt av frihet och självförtroende.

🚚 Fri frakt
2 års garanti

1890.00 kr


Välkommen till nästa nivå av personlig hälsa med Unicare, den senaste innovationen inom bäckenbottenträning, här för att förändra ditt liv. Byggd på framgången med den omtyckta Perfect PFE Woman, tar Unicare ditt välbefinnande till nya höjder genom att erbjuda mer än bara stärkning av bäckenbotten och behandling av urininkontinens. Den är din allierade mot mensvärk och smärtor orsakade av endometrios, allt detta genom den avancerade EMS-teknologin.

🚚 Fri frakt
2 års garanti

1450.00 kr


Kegel Toner är din ultimata partner i strävan efter en starkare bäckenbotten och ett liv fritt från ansträngningsinkontinens. Speciellt utformad för kvinnor, använder den avancerad EMS-teknologi för att effektivt aktivera och stärka dina bäckenbottenmuskler. Oavsett om du vill återhämta dig efter förlossningen eller bara stärka din kärna för ökad livskvalitet, är Kegel Toner det perfekta valet för dig.

🚚 Fri frakt
2 års garanti