En stark bäckenbotten stöder mage, rygg och de inre organen och förebygger urininkontinens och andra bäckenbesvär. Med hjälp av en bäckenbottentränare stärker du din bäckenbotten och behandlar din urininkontinens effektivt, säkert och utan ansträngning! Sjukgymnaster använder bäckenbottentränare i sitt arbete för att behandla urininkontinens, men med en bäckenbottentränare kan du enkelt och tryggt träna din bäckenbotten även hemma.

I vårt sortiment av utrustning hittar du fem olika bäckenbottentränare. Med den här artikeln kan du enkelt hitta den bäckenbottentränare som passar bäst för dig.

Perfect PFE Woman är den mest populära bäckenbottentränaren i vårt sortiment. Apparaten lämpar sig för att behandla alla typer av urininkontinens. Perfect PFE Woman kan användas för att stärka bäckenbottenmuskler, för att slappna av en överspänd bäckenbotten och för att behandla avföringsinkontinens. Med programmet PAIN kan apparaten även användas för att lindra smärta i bäckenområdet.

Unicare är en förnyad modell av Perfect PFE Woman. Förutom de egenskaper som Perfect PFE Woman har, kan Unicare även behandla endometrios och mensvärk. Som en ny funktion använder Unicare uppladdningsbart batteri i stället för vanliga batterier, och i förpackningen ingår både en vaginalelektrod och hudelektroder samt Go Gel-glidmedel.

Kegel Toner är avsedd för kvinnor som lider av ansträngningsinkontinens dvs urinläckage vid hosta, skratt, nysningar, hoppande eller träning. Med Kegel Toner stärker du dina bäckenbottenmuskler, den lämpar sig särskilt bra efter vaginal förlossning.

Sure Pro är den mångsidigaste bäckenbottentränaren i sortimentet. Apparaten är särskilt lämplig för professionellt bruk tack vare dess mångsidiga program. Sure PRO kan behandla alla typer av urininkontinens, slappna av en överspänd bäckenbotten, behandla avföringsinkontinens och lindra bäckensmärtor.

Perfect PFE Men är designad för män för att stärka bäckenbottenmusklerna och för att behandla urininkontinens, avföringsinkontinens och erektil dysfunktion. Dessutom kan Perfect PFE Men användas för att till exempel behandla kronisk prostatit och förebygga avföringsproblem.

I tabellen nedan kan du lätt jämföra funktionerna på alla våra bäckenbottentränare

Tenscare hur skiljer sig vara backenbottentranare fran varandra.

Läs mera om våra bäckenbottentränare och beställ apparaten som passar dig >>